Tülay - Gastouderbureau RoodkapjeMeerhoven

Laatste bewerking op 8 januari 2019
Ga naar de inhoud
Onze professionele gastouder

naam: Tülay
leeftijd: 47 jaar
omgeving: Eindhoven, stadsdeel Gestel
opvang: thuis

Opleiding;
MBO3 SPW3
MBO2 Welzijn & Zorg
Kinder EHBO
Bijscholing: LOI thuisstudie SPH

Warm en liefdevolle opvang waar de kinderen zich spelenderwijs zullen ontwikkelen

Hoi, mijn naam is Tülay. Ik ben moeder van twee kinderen waarvan één 25 en één 18 jaar oud. Ik werk al tien jaar met kinderen. De kinderen zien ont-wikkelen op een spelenderwijze manier en ze zien groeien tot een zelfstandig persoon maakt mij gelukkig, ik geniet ervan. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op eigen tempo moet ontwikkelen, dat ze zichzelf moet kunnen zijn en dat hij zich thuis voelt. De nodige ruimte hiervoor krijgen ze van mij, want van nature ben ik rustig en geduldig.

Deze twee eigenschappen heb ik tijdens de opleiding Peda-gogisch Werker ontplooid tot een kwalitatief talent. Ik ben organisatorisch en heb altijd een plan van aanpak. Ik kan heel goed analyseren wat het probleem of behoefte is, goed interpreteren en gepast op reageren. Waardoor het kind zich begrepen, geaccepteerd en veilig zal voelen. Ik stel me flexibel op en sta open voor nieuwe leerpunten en opleidingen.

Nadat de bovenste basis behoefte van het kind is voltooid volgen weer de volgende gerichte acties als open staan voor educatie, voor vaardigheden en voor andere kinderen.
 
Ø Wensen en behoeften van ouders zijn belangrijk
 
Ø Flexibele opvangtijden
 
Ø Logeermogelijkheid in overleg
 
Ø Mogelijkheid voor avondeten voor uw kind
 
Ø Warm en liefdevolle sfeer
 
Ø Activiteiten binnen én buiten
 
Ø Ervaring met VVE (voorschoolse educatie)
 
Ø Het huis is rook- en huisdier vrij.Terug naar de inhoud