Suzan - Gastouderbureau RoodkapjeMeerhoven

Laatste bewerking op 8 januari 2019
Ga naar de inhoud
Onze professionele gastouder

naam: Suzan
leeftijd: 34 jaar
woonplaats: Eindhoven, Achtse Barrier.

Opleiding;
MBO2 Welzijn en Zorg
Kinder EHBO
Dierenarts assistente

Gastouder Suzan is een professionele gastouder met opvang aan huis.
 
Suzan is 34 jaar en moeder van 3 stoere jongens (Dave, Duncan en Darren en woont samen met haar vriend in een kindvriendelijke buurt, de snelweg zit letterlijk om de hoek. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek en om te komen kijken naar de plaats waar uw kindje opgevangen wordt.  

 
Suzan gaat elke dag naar buiten om te wandelen of een stukje te fietsen met de bakfiets. Zij vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen tempo (eventueel met sturing) kunnen ontwikkelen. Zij vieren de nationale feestdagen en volgen de seizoenen. Ook wordt er volop geknutseld en doen we spelletjes. Kinderen die extra aandacht nodig hebben in hun ontwikkeling, krijgen deze ook omdat hier ruimte en tijd voor is.

 
Bent u opzoek naar een lieve en betrouwbare gastouder, die zelf mama is van 3 jonge kinderen ( Dave, Duncan en Darren, dan ben je bij gastouderopvang het knuffelaapje aan het juiste adres! De opvang is gelegen in de wijk Achtse Barrier in Eindhoven. Voor haar woning is een groot veld met 2 speeltuinen waar we ons uren kunnen vermaken, kunnen picknicken en ravotten met ons hondje Muppie.

Plaatsing;
Suzan heeft plaats...in overleg.

Open van maandag t/m vrijdag vanaf 07:00 t/m 18:30 uur (in overleg)

Terug naar de inhoud