Nicolien - Gastouderbureau RoodkapjeMeerhoven

Laatste bewerking op 8 januari 2019
Ga naar de inhoud
Onze professionele gastouder

naam: Nicolien
leeftijd: 41 jaar
woonplaats: Eindhoven wijk Meerhoven
Ik heb een rijbewijs en een auto

 
Opleiding;
 
HBO P&O                          - diploma   ja
MBO 2 welzijn en zorg        - diploma  ja
Kinder EHBO                      - diploma   ja

 
Gastouder Nicolien is een professionele gastouder met opvang aan huis.
 
Ik ben een professionele gastouder en werk volgens het pedagogisch beleidsplan. Ik heb aan mijn woning een eigen ruimte beschikbaar voor de kinderopvang en deze ruimte is volgens de eisen van de GGD ingericht en voldoet aan alle normen. Het is een gezellige werkplek, er is voldoende speelruimte en er is een grote speeltuin om de hoek. Bovendien ben ik ook geregistreerd bij Calibris kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, Welzijn en Sport  als erkend leerbedrijf. Ik begeleid het gehele jaar door stagiaires voor de opleiding MBO 2 welzijn en zorg.

Na een loopbaan als personeelsfunctionaris  op een P&O afdeling heb ik een switch gemaakt,  mijn hart lag meer in de richting van werken met kinderen. Ik heb goed naar mezelf geluisterd en vanaf 2005 werk ik in de kinderopvangbranche. Ik heb de benodigde diploma’s en ben mijn eigen gastouderopvang gestart.

Plaatsing;
Ik heb nog enkele opvangplekken vrij, omdat er oppaskindjes naar het basisonderwijs gaan, ik vang per dag  maximaal 5 kindjes tussen de  0 – 6 jaar op.  Ik heb een stagiaire ter begeleiding.Terug naar de inhoud