Karima - Gastouderbureau RoodkapjeMeerhoven

Laatste bewerking op 8 januari 2019
Ga naar de inhoud
Onze professionele gastouder

naam: Karima
leeftijd: 35 jaar
woonplaats: Eindhoven, Tongelre.

Opleiding;
SPW 3                   Diploma Ja
Kinder EHBO          Diploma Ja

Gastouder Karima is een professionele gastouder met opvang aan huis.
 
Ze heeft jarenlang bij een kinderdagverblijf gewerkt, ook heeft  ze  ervaring bij het begeleiding van stagiaires. Inmiddels staat zij als professionele  gastouderopvang  ingeschreven in het LRKP.  

Over mij: Karima mag zichzelf ervaren noemen, door de verschillende opleidingen, ervaringen en cursussen die ze heeft gevolgd.  Denk hierbij aan: sociaal pedagogisch medewerkster niveau 3. Ook is ze zelf moeder van 4 kinderen (5, 6, 8 en 11jr). Dit brengt ook enige ervaring met zich mee.
 
 

Bent u opzoek naar een gezellige, betrouwbare en zeer ervaren gastouder? Zoek dan niet verder want bij Karima bent u aan het juiste adres!  Haar gastgezin bestaat uit kinderen in de leeftijd 0 t/m 12 jaar, is een rookvrij huis. Zij functioneert als het ware als een groot gezin en onderneemt leuke dingen met de kinderen.

Karima is heel flexibel en geduldig en kan multi-tasken en heeft een groot inlevingsvermogen en empathie. Ze werkt volgens het pedagogisch beleidsplan en geeft de kinderen structuur  en begeleiding. Ook stimuleert ze de kinderen in hun ontwikkeling.

 
Karima is van mening dat het kind, kind mag zijn en mag genieten van het kind zijn. Wel zijn er normen en waarden in het gastgezin. Het 2e huis voor uw kind bevindt zich in ......... Tongelre.


Plaatsing;
 
Karima heeft nog enkele opvangplekken vrij, ze kan  op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag nog een oppaskindje plaatsen.

Terug naar de inhoud